yangın kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve keyif şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Eski gestaltlarda yapı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, düzenışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yangın Kapkaloriın bakımını davranmak yürekin profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını ihmal eylemek veya amatörce geçirmek gülmeyen neticelara reçete açabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu kucakin, mümkün olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem tuzakınmaktadır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı çın hareket nutuk konusu olduğu ciğerin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve laf konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yerında mahir ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın katkıları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Açılıp - kapanma fiillevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu konum denetleme edilmelidir. 

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir yangın kapısı şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolaylıkla ve dışarıya yakınlarında açılmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında daha uygun anlaşılacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun allıkıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belirli bir süre ısı ve flama geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Kaçış ciğerin kullanılmasına onay maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en ensiz basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı mimarilarda 125 mm’ den azca gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanında cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bap mebdelığı ile alakalı düşkünlük edilen soruları sizler bâtınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida dünya almaktadır.

Report this wiki page